Media

Reportage

Kortare beskrivning om reportage i media

2023
2022
2021

Artiklar

Orsa för fritid

”Turismen är vår absolut största näring som omsätter flera hundra miljoner i Orsa. Genom de unika attraktioner och evenemang vi har i Orsa lockar vi hit besökare och andra kan inte konkurrera med oss. Här finns utvecklingsmöjligheter och sysselsättning. Fritid är vår framtid. Vår kommunledning har dessvärre de senaste åren visat att man på intet förstår detta. I stället för att utveckla vår viktigaste näring avvecklar de denna. Utvecklingen går åt helt fel håll.” 

Ur Anders Björklunds insändare

28/8-2022

Fotograferings – uppdraget

Vi har gjort i ordning en logga på A4 (normalstort) papper som du själv kan skriva ut (pdf) och fotografera dig, en kändis, en vän med och maila till oss. Vi publicerar den här på hemsidan (i mån av plats) eller så kan du själv lägga ut den i facebookgruppen. Kan du lyckas få med en kändis så garanterar vi att det publiceras. Vi behöver deras draghjälp att nå ut i riksmedia.

Vi är tacksamma för all hjälp vi kan få.

16/7-2022

Utveckla – inte avveckla!

”Va trött jag blir på okunnigheten hos Grönklitts ledning och Orsa kommun. Här har vi en världsattraktion och Europas största isbjörnsanläggning och den vill dom lägga ner.”

10/3-2022

En Världsanläggning värd att bevara

”I Rovdjursparken Grönklitt finns Sveriges enda Isbjörnsanläggning och Europas största område för isbjörnar. Här finns utställningsbyggnaden Polar World som berättar om klimat och urbefolkningar i norr. Här trivs djuren och förökar sig. Parken är en genbank för framtiden.”

10/3-2022